Qyteti

Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare “Tiranathlon”

Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare
Përfundon edicioni i tretë i garës ndërkombëtare “Tiranathlon”, ku morën pjesë mbi 200 garues nga 18 vende të ndryshme të botës. Ky event i madh sportiv, u organizua në Parkun e Liqenit të Farkës. Aktiviteti përkoi edhe me vitin kur Tirana mban titullin Qyteti Europian i Sportit, ku u bënë bashkë tre disiplinat më të njohura dhe të praktikuara në një garë të vetme: not, çiklizëm dhe vrap.

Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare
Fituesit e garës sipas kategorive janë si më poshtë:

Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare
SPRINT - MESHKUJ

1. Panagiotis Polyzos
2. Kivanc Sahinkaya
3. Angelos Vozikis

Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare
SPRINT - FEMRA

1. Iva Pavlovic
2. Evelina Bobujani
3. Danai-Elina Makridaki

OLYMPIC - MESHKUJ

1. Borislav Palashev
2. Strahinja Trakic
3. Albion Ymeri

Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare


OLYMPIC - FEMRA

1. Anastasia Peycheva
2. Konstantina-Nantia Zyntzanaki
3. Gergana Stoyanova


OLYMPIC RELAY

1. Eduard Dalla
2. Miti Kote
3. Kristo Naci

Njihuni me fituesit e garës ndërkombëtare


SPRINT RELAY

1. Bujar Bakiu
2. Dorian Hoxhallari
3. Julian Lekocaj


Me qëllim, mbarëvajtjen dhe organizimin e aktivitetit sportiv “Tiranathlon” në Parkun Helen pranë Liqenit të Farkës, Bashkia e Tiranës, në bashkëpunim dhe me Ambasadën Greke dhe Policinë e Shtetit, kishin hartuar një plan masash për organizimin e lëvizjes së automjeteve gjatë zhvillimit të garës.