Qyteti

Hyrjet e pallateve në Tiranë po dezinfektohen për mbrojtje nga insektet

Hyrjet e pallateve në Tiranë po dezinfektohen për mbrojtje nga

Bashkia Tiranë po vijon dezinfektimin në hyrje të pallateve dhe vendstrehimeve
Në këto ditë të nxehta vere ekipet e Bashkisë Tiranë kanë marrë masa që të mos ndjehen shqetësimet nga insektet duke dezinfektuar disa lagje.

Hyrjet e pallateve në Tiranë po dezinfektohen për mbrojtje nga

Hyrjet e pallateve në Tiranë po dezinfektohen për mbrojtje nga

Ditën e sotme procesi i dezinfektimit është kryer në disa vendstrehime dhe hyrje pallatesh në rrugët: Pjetër Budi; Qamil Guranaku; Vath Koreshi; Luigj Gurakuqi; Hoxha Tahsim.

Hyrjet e pallateve në Tiranë po dezinfektohen për mbrojtje nga

Ky dezinfektim i rregullt është i rëndësishëm për të reduktuar shqetësimet që shkaktohen nga mushkonjat, veçanërisht gjatë muajve të nxehtë të verës.