Qyteti

Heronj jo vetëm në momente të vështira, Policia Bashkiake shpërndan dhurata për fëmijët dhe të moshuarit

Heronj jo vetëm në momente të vështira, Policia Bashkiake

Nëse për shumëkënd kjo periudhë është festive, për efektivët e policisë bashkiake është edhe një moment sakrifice duke u kujdesur që gjithçka të shkojë qetësisht dhe pa incidente në kryeqytet. Por ata kanë treguar gjithmonë se kanë edhe një zemër të madhe.

Heronj jo vetëm në momente të vështira, Policia Bashkiake

Efektivët e Policisë Bashkiake kanë shpërndarë dhurata për fëmijët dhe të moshuarit në nevojë në Kombinat.

Heronj jo vetëm në momente të vështira, Policia Bashkiake

“Faleminderit kolegëve të Policisë Bashkiake Woman police officerMan police officer, për shërbimin e ofruar e dhjetëra dhuratat Wapped present për fëmijët dhe të moshuarit e qendrës sociale “Të Qëndrojmë Së Bashku”, në Kombinat. Sa gjest fisnik”, shkruan Veliaj.

Tiranapost.al