Qyteti

Fundjava e ambasadores Yuri Kim, nga shëtitja në Sheshin Skënderbej, tek Liqeni për gështenja

Fundjava e ambasadores Yuri Kim, nga shëtitja në Sheshin

Ditën e ftohtë, por me diell, ambasadorja Yuri Kim e ka kaluar nëpër Tiranë. E ka nisur shëtitjen në Sheshin Skënderbej. Ka ndaluar para monumentit të heroit kombëtar shqiptar sot në ditën e tij të vdekjes dhe shkruan: “Është një ditë e mrekullueshme në Tiranë - perfekte për një shëtitje. Së bashku me miqtë e mi italianë dhe suedezë, nderojmë Skenderbeun, i cili vdiq si sot, në 1468-ën. Fryma e tij e këmbënguljes dhe guximit qoftë e përjetshme!”, e shoqëruar nga ambasadorja suedeze dhe ai italian.

Fundjava e ambasadores Yuri Kim, nga shëtitja në Sheshin

Fundjava e ambasadores Yuri Kim, nga shëtitja në Sheshin

Më pas ambasadorja ka postuar një tjetër album, në të cilin shfaqet tek Liqeni Artificial i Tiranës, ku nuk i ka rezistuar as gështenjave të pjekura.

Fundjava e ambasadores Yuri Kim, nga shëtitja në Sheshin

Fundjava e ambasadores Yuri Kim, nga shëtitja në Sheshin

Fundjava e ambasadores Yuri Kim, nga shëtitja në Sheshin

Fundjava e ambasadores Yuri Kim, nga shëtitja në Sheshin

Ka shijuar disa biseda të shkurtra me kalimtarë të rastit dhe një djalosh të talentuar që ka qenë duke dhënë një mini-shfaqje përmes muzikës.