Qyteti

Bulevardi ‘Taulantia’ është më i riu që i shtohet Tiranës

Bulevardi ‘Taulantia’ është më i riu që i

Pas atij të Kasharit, bulevardi më i ri që i shtohet kryeqytetit quhet “Taulantia”. Ky bulevard kufizohet nga Blv. “Bajram Curri” - Blv. “Petro Nini Luarasi” - rruga “Taulantia” - rruga “Ali Demi”.

Bulevardi ‘Taulantia’ është më i riu që i

Bulevardi ‘Taulantia’ është më i riu që i

Bulevardi ‘Taulantia’ është më i riu që i

Edhe pak ditë dhe do të jetë gati.

Bulevardi ‘Taulantia’ është më i riu që i

Bulevardi ‘Taulantia’ është më i riu që i

Disa foto nga detajet e fundit i ka postuar kryebashkiaku Veliaj në Instagramin e tij.

Bulevardi ‘Taulantia’ është më i riu që i

Tiranapost.al