Qyteti

Breshër në kryeqytet, zbardhet Tirana

Breshër në kryeqytet, zbardhet Tirana

Mëngjesi i majit nisi me diell, por pak minuta më parë breshëri ka zbardhur kryeqytetin. Reshjet kanë qenë intensive dhe kanë vazhduar për disa minuta.

Breshër në kryeqytet, zbardhet Tirana

Breshëri ka qenë i përqëndruar kryesisht në zonën e Dajtit.

Breshër në kryeqytet, zbardhet Tirana

Deri tani nuk ka ndonjë informacion nëse ka shkaktuar dëme.

E diela e sotme ka qenë kryesisht me mot të keq në të gjithë vendin.