Qyteti

Brenda ekspozitës izraelite në Tiranë

Brenda ekspozitës izraelite në Tiranë

Pas asaj amerikane dhe italiane, kjo është java kulturore e Izraelit. Në Tiranë, në Galerinë e Arteve është çelur ekspozita “Jeruzalemi nuk është thjesht një qytet”.

Kjo ekspozitë përmban 100 fotografi të autorit Dmitry Brickman si dëshmi e kulturës dhe shenjtërisë së Jeruzalemit. Këto janë vetëm disa foto.

Brenda ekspozitës izraelite në Tiranë

Brenda ekspozitës izraelite në Tiranë

Brenda ekspozitës izraelite në Tiranë

Brenda ekspozitës izraelite në Tiranë

Brenda ekspozitës izraelite në Tiranë

Brenda ekspozitës izraelite në Tiranë

Brenda ekspozitës izraelite në Tiranë

Në një vizitë në këtë galeri, kryeministri Rama kujtoi se shumë shpejt do të inaugurohet Muzeu Hebraik në Vlorë.

Brenda ekspozitës izraelite në Tiranë

Kush dëshiron ta shohë këtë ekspozitë mund të shkojë nga sot, deri në datën 17 qershor në Galerinë e Arteve. Hyrja është e lirë.