Aktualitet

Pse nuk pati homazhe për Xhevdet Ferin? Ishte amaneti i tij për një funeral të thjeshtë

Pse nuk pati homazhe për Xhevdet Ferin? Ishte amaneti i tij për

Xhevdet Feri u përcoll për në banesën e fundit këtë mesditë dhe për të nuk u mbajtën homazhet e paracaktuara për në Ministrinë e Kulturës.

Sipas mediave të ndryshme, mësohet se artisti pak para se të ndahej nga jeta e la amanet të mos i bëheshin homazhe.

Kështu bashkëshortja Rozeta dhe vajza Bora refuzuan homazhet në institucione dhe e bënë përcjelljen e tij të fundit nga shtëpia e tyre./Tiranapost.al