Politikë

Ylli Manjani: Opozita zyrtare ka dështuar deri tani. Të kesh një qeveri me kaq probleme dhe të mos bësh për vete njerëzit?!!

Ylli Manjani: Opozita zyrtare ka dështuar deri tani. Të kesh një

Duke komentuar të dhënat e sondazhit ku shqiptarët janë të pakënaqur me ekonominë, thonë në shumicë se papunësia është krimb i jetës, duan të ikin, por kur pyeten për kë do votojnë ata mbështesin partinë në pushtet, duke mos e parë opozitën si shpresë.

Ylli Manjani tha në Euronews Albania se nëse ky sondazh do të përkojë me rezultatin e zgjedhjeve atëherë përgjegjësia i shkon opozitës zyrtare që pavarësisht një qeverie me kaq probleme, ajo nuk po iu jep besim të pakënaqurve: Nëse nuk ndryshon sa është në kohë, shqiptarët le ta gëzojnë Edverin. Opozita zyrtare duhet të shpejtojë ta bëjë.S’ka gjëra të pamundura, ky është mesazhi im.

Sondazhi nga Euronews Albania: 

Ylli Manjani: Opozita zyrtare ka dështuar deri tani. Të kesh një

Ylli Manjani: Opozita zyrtare ka dështuar deri tani. Të kesh një

Ylli Manjani: Opozita zyrtare ka dështuar deri tani. Të kesh një

*Tiranapost.al.