Politikë

Slogani i PS në këto zgjedhje: Shqipëria e ardhmja jonë

Slogani i PS në këto zgjedhje: Shqipëria e ardhmja jonë

Bashkë me konferencën për shtyp të kryetarit të PS Edi Rama i cili ka njoftuar objektivin e PS për arritjen e minimalisht 78 mandateve si dhe ka ndarë me publikun emrat e kryesusve të listave për çdo qark, është zbuluar edhe slogani i socialistëve për këtë fushatë zgjedhore.

“Shqipëria e ardhmja jonë” është zgjedhur si motoja zyrtare e socialistëve, ndërkohë që nuk mungon edhe shprehja e popullarizuar nga kryeministri në takimet me qytetarët “S’ka kohë për pushim”.

Tiranapost.al