Politikë

Rama nga Berati: Tatim dhe TVSH 0 për bizneset e vogla deri në vitin 2029

Rama nga Berati: Tatim dhe TVSH 0 për bizneset e vogla deri në vitin

Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë në rrjetin social Facebook disa foto nga takimet që ka kryer në biznese të vogla në qytetin e Beratit ditën e sotme. Në mbishkrimin e postimit, kryeministri ka shkruar se tatimi mbi fitimin dhe TVSH-ja do të jenë zero për të gjitha bizneset e vogla deri në vitin 2029, si dhe se në mandatin e tij të tretë bizneset e vogla do të rriten si kurrë më parë.

Statusi i Ramës:

Tatim fitimi ZERO Tvsh ZERO deri në 2029 për të gjitha bizneset e vogla? Në 2013 ishin 60 mijë, sot janë 100 mijë dhe do të rriten më shpejt se asnjëherë më parë në Mandatin e Tretë? *Berat

Posted by Edi Rama on Thursday, 25 February 2021

Tiranapost.al