Politikë

Rama: Do të vendoset një çmim unik tavan për naftën për të gjithë peshkatarët

Rama: Do të vendoset një çmim unik tavan për naftën

Kryeministri Edi Rama në një takim me peshkatarët në Durrës u shpreh se brenda javës do të vendoset një çmim unik për naftën për të gjithë peshkatarët.

“Do vendoset një çmim unik tavan për të gjithë peshkatarët në të gjithë vijën e bregdetit i detyruar dhe askush nuk do të bëj dot asnjë qindarkë lëvizje nga ky çmim por do t’i shërbeje peshkatarëve pa asnjë lëvizje nga çmimi i detyruar tavan. Këtu nuk mund të ketë vend që të nxjerrin fitime nga djersa juaj duke bërë xhibla me furnizimin. Nuk do ta lejojmë të ketë një dallim mes një furnitori apo një tjetri. Të gjithë furintorët e naftës për peshkimin do ta kenë çmimin njëlloj të vendosur nga Ministria e Bujqësisë dhe kjo do të behët brenda javës. Kush nuk e bën do të detyrohet që të dorëzojë depozita”, tha Rama.