Politikë

PS gati për takimin përmbyllës në Tiranë, Veliaj publikon videon: Jemi gati! Voto 12 PS

PS gati për takimin përmbyllës në Tiranë, Veliaj

Gjithçka është gati për takimin përmbyllës të PS sot në orën 18:00 në Tiranë. Ajo që spikat është skenografia e veçantë e zgjedhur. Mijëra karrige janë vendosur në sheshin “Skënderbej” duke formuar trëndafilin si simbol të PS dhe ku në qendër është një podium rrethor ku do të ngjiten folësit me radhë.


“Jemi gati! Voto 12 PS”, shkruan Veliaj në facebook krahas videos së postuar.