Politikë

Përgjigja “shumë Merkel” kur Rama e fton që në të ardhmen të vijë për detin dhe humorin e Ballkanit

Përgjigja “shumë Merkel” kur Rama e fton që në

Rama në konferencën e përbashkët thotë se Merkel do të jetë një nga ato figura që pavarësisht se kush do e zëvëndesojë ajo do mungojë.

Në një moment kryeministri e fton të rikthehet në një moment kur koha do të jetë me mundshme që ta njohë më mirë Ballkanin:

"Dhe shpresoj të ketë kohën të kthehet në Ballkan të kthehet në shqiëri për të lexuar më nga afër realitetin tonë, në një farë mënyrë për të gjithë ato vite ngarkese dhe pune për t'u shpërblyer me detin me diellin me natyrën edhe me hymorin e ballkanit që të paktën në këtë fushë është shumë përpara Bashkimit Europian,'' ka thënë kyeministri.

Ndërsa Merkel jep nje përgjigje totalisht në stilin e saj

“Për humorin do duhej të thelloheshim disi më shumë, kurse për diellin jam dakord”, ia ka kthyer Merkel.

Tiranapost.al