Politikë

Një grup nga parlamenti shqiptar do të udhëtojë nesër drejt Hagës për të uruar Thaçin dhe të tjerët

Një grup nga parlamenti shqiptar do të udhëtojë nesër

Ishte Taulant Balla që e dha këtë lajm gjatë fjalimit të tij. Fjalimi i Kryetarit të Grupit Parlamentar socialist ishte i fokusuar tek rasti i UÇK dhe raporti i Dick Marty-t.

Një grup nga parlamenti shqiptar do të udhëtojë nesër

Ai tha: “Sot, komandantët e UÇK-së mbahen të arrestuar, në të njëjtin burg sikur ata që urdhëruan masakrat në Kosovë, Srebrenicë e gjetkë, mbi bazën e disa akuzave të paqena, të një raporti dhe një rezolute turpi, për ata që e shkruan dhe ata që e votuan. Duhet ta kishim mbrojtur dhe duhet ta mbrojmë legjitimitetin e luftës heroike të UÇK për çlirimin e vendit.