Politikë

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në KQZ! Hajdari e para në Elbasan, Shabani nr.2 në Tiranë

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

Nisma “Thurje” e cila garon për herë të parë në zgjedhjet e 25 Prillit, ka dorëzuar listën me kandidatët e saj pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Mes emrave me profil publik në këtë subjekt politik nuk ka asnjë surprizë, teksa Rudina Hajdari kryeson listën në qarkun e Elbasanit dhe themeluesi i lëvizjes Endri Shabani është i dyti në listën e Tiranës, e cila kryesohet nga Panajot Sako.

Listat e dorëzuara prej Nismës Thurje:

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

Nisma “Thurje” dorëzon listën e kandidatëve në

tiranapost.al