Politikë

Meta fton qytetarët në zgjedhjet e 25 Prillit: Kush nuk voton, nuk ka të drejtë të ankohet

Meta fton qytetarët në zgjedhjet e 25 Prillit: Kush nuk voton, nuk ka

Presidenti Ilir Meta me anë të një videoje të postuar në rrjetet sociale i ka bërë thirrje qytetarëve që të marrin pjesë në zgjedhjet e 25 Prillit dhe ku shprehet se në një sistem demokratik forca e qytetarit është vota e tij.

Videoja shoqërohet me mbishkrimin:

Çdo qytetar, që nuk voton, moralisht, nuk ka të drejtë të ankohet për pasojat e qeverisjes apo të mos dëgjimit të zërit të tij. ??

Tiranapost.al