Politikë

Kryeministri Rama vjen edhe me podcast

Kryeministri Rama vjen edhe me podcast

Kryeministri Edi Rama ka vendosur të realizojë podcast.

Ai ka shpërndarë në rrjetet sociale një fotomontazh ku shfaqet me syze dhe mbi të shkruhet: Flasim.

Kështu duket se do t’i quajë dhe podcastet e tij, por vetëm kaq! Ai nuk ka zbuluar detaje të tjera rreth tij.

“Podkasti im së shpejti”, – shkruan Rama në Twitter.