Politikë

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për deputetë, në krye të 4 qarqeve

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, kryetarja e Lëvizjes për Ndryshim, ishte e para që dorëzoi në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, listën me kandidatët për deputetë në qarqet e vendit. Në listën me emra vihet re kryesimi i Topallit në 4 qarqe, në Durrës, Tiranë, Shkodër dhe Lezhë.

Lista me emrat e kandidatëve:

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Jozefina Topalli, e para që dorëzoi listat me kandidatët për

Sot është afati i fundit i dorëzimit të listave zyrtare.

*Tiranapost.al.