Politikë

Foto/ Të gjithë në një sallë, por të bashkuar jo!

Foto/ Të gjithë në një sallë, por të bashkuar jo!

Foto interesante nga aktiviteti për vendosjen e marrëdhënieve me SHBA. Ceremonia u mbajt në Teatrin e Operës dhe Baletit në Tiranë.

Edi Rama i veshur në pink dhe me batuta.

Foto/ Të gjithë në një sallë, por të bashkuar jo!

Lindita Nikolla që dje u përplas me Ilir Metën janë të vendosur njëri pas tjetrit dhe kanë shmangur shikimet.

Foto/ Të gjithë në një sallë, por të bashkuar jo!

Kryemadhi dhe Basha të ulur afër dhe larg

Foto/ Të gjithë në një sallë, por të bashkuar jo!

Foto të tjera nga aktiviteti

Foto/ Të gjithë në një sallë, por të bashkuar jo!

Foto/ Të gjithë në një sallë, por të bashkuar jo!

Foto/ Të gjithë në një sallë, por të bashkuar jo!

Foto/ Të gjithë në një sallë, por të bashkuar jo!