Politikë

Në mitingun me shi, Edi Rama: Breshëri mbi kutitë e votimit

Në mitingun me shi, Edi Rama: Breshëri mbi kutitë e votimit

Kryeministri Rama në fjalimin përmbylës të fushatës elektorale në Tiranë krahasoi shiun me breshërin e votave për Partinë Socialiste në kutitë e votimt më 25 Prill. Nga Sheshi Skënderbej, nën reshjet e shiut, Edi Rama tha: Ja shiheni shiun, kjo është parathënie e breshërit të votës të dielën për të ardhmen. Mandati i tretë është mandati që do vulosë një herë e mirë se ajo që ndodhi dje në Ebasan dhe gjthë ajo autokolonë e rishfaqur në jetën e shqiptarëve nuk do shfaqet kurë me. Kurrë më nukdo ketë politikanë të cilët do të mund ta marrin përsipër të bëhen korrierët e atij mallkimi.

*Tiranapost.al.