Politikë

Berisha nga Shkodra tenton një aksion të ri, Basha në Fier takime

Berisha nga Shkodra tenton një aksion të ri, Basha në Fier takime

Berisha ndodhej në Shkodër sot në një takim që niste në orën 11:00. Edhe takimi i Bashës niste në 11:00, por nga Fieri.

Pas foltorve të disa javëve të Berishës nëpër Shqipëri dhe pas protestës së 8 janarit (të cilën ai vetë e cilësoi si revolucion) ku dështoi bashkë me grupin në qëllimin e tyre për të marrë selinë e PD-së, duket se po tenton një aksion të ri. Nuk i ka vënë emër këtë herë, por ka rinisur takimet nëpër Shqipëri. I pari nisi nga Shkodra në përvjetorin e krijimit të degës se PD-së, në këtë qytet.

Kurse Basha u mblodh me grupin e tij të deputetëve dhe mbështetësve në Fier, pa një arsye konkrete, por si një takim rimëkëmbjeje pas protestës së dhunshme të 8 janarit.