Politikë

Basha i përgjigjet si romantik Ramës, me vargjet e këngës së Dua Lipës

Basha i përgjigjet si romantik Ramës, me vargjet e këngës

Një këngë që i dedikohet një dashurie që ka marrë fund, dhe që këngëtarja i kërkon që të ndahen siç duhet pa eksese.

“Është fare e qartë dhe e thjeshtë
Bëmë aq sa mundëm
Ka ardhur koha të të përshëndes nga dritarja
T’i japim fund siç duhet dhe ta mbyllim mirë”

Tiranapost.al