Politikë

Ambasadorja Yuri Kim foli kundër tij! Tom Doshi i pari në listën e PSD në Tiranë dhe Shkodër

Ambasadorja Yuri Kim foli kundër tij! Tom Doshi i pari në listën

Ndonëse ambasadorja amerikane ka apeluar që Tom Doshi për të cilin është ngritur një hetim ndërkombëtar të mos kandidojë në zgjedhjet e 25 Prillit, ky i fundit është renditur i pari në listën e Partisë Social-Demokrate në qarkun e Tiranës dhe atë të Shkodrës.

Lista e PSD:

Ambasadorja Yuri Kim foli kundër tij! Tom Doshi i pari në listën

tiranapost.al