Politikë

A ia dha Erdogan shallin Ramës apo jo?

A ia dha Erdogan shallin Ramës apo jo?

Kryeministri Rama ka ndarë një video të shkëputur nga takimi me Presidentin turk Erdogan.
Duket se presidenti turk ka shprehur habi teksa ka parë Ramën vetëm me kostum, pa pallto, pa shall.
Teksa i shtrëngon dorën kryeministrit, ndoshta të ftohtë prej temperaturave të ulëta Erdogan i drejtohet këshilltarit të tij Sabri Demiri, shqiptar i Shkupit.
Sabri, a nuk ka ftohtë?
Sabriu, gjithashtu pa pallto e shall ia kthen: Është shqiptar si unë ai.
Erdogan heq shallin duke qeshur dhe a ia dha Ramës apo u prek në sedër, kjo mbetet mister.

View this post on Instagram

A post shared by Edi Rama (@ediramaal)