Politikë

A do kthehet Berisha në Selinë e PD? Cili është plani i radhës

A do kthehet Berisha në Selinë e PD? Cili është plani i

Vetëm kur u duk se tha se protesta sot ishte dtejt mbarimit. Gazetarët raportojnë se Berisha mbetet në rrugë dhe ai nuk eshte ndalur. A do kthehet në selinë e PD? Mbetet për t’u parë.