Showbiz

Nga Jennifer Aniston e deri tek Brad Pitt, si dukeshin vipat në maturë

Nga Jennifer Aniston e deri tek Brad Pitt, si dukeshin vipat në maturë

Si ndihesh kur shikon fotot e maturës? Apo s`i shikon fare se i ke fshehur që mos t`i gjejë njeri? Këtej e tutje s`do i kesh më kompleks kur të shikosh Lady Gaga-n, Jennifer Aniston apo Brad Pitt. Njëri më i shëmtuar se tjetri.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]Take a Look at 28 Celebs in Their Prom Photos (Spoiler Alert: Young Jennifer Aniston Is Adorable) Matthew McConaughey[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]Take a Look at 28 Celebs in Their Prom Photos (Spoiler Alert: Young Jennifer Aniston Is Adorable) Kim Kardashian[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]Take a Look at 28 Celebs in Their Prom Photos (Spoiler Alert: Young Jennifer Aniston Is Adorable) Georg Clooney[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]Take a Look at 28 Celebs in Their Prom Photos (Spoiler Alert: Young Jennifer Aniston Is Adorable) Bruce Wills[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]Take a Look at 28 Celebs in Their Prom Photos (Spoiler Alert: Young Jennifer Aniston Is Adorable) Angelina Jolie[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]Take a Look at 28 Celebs in Their Prom Photos (Spoiler Alert: Young Jennifer Aniston Is Adorable) Brad Pitt[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]Take a Look at 28 Celebs in Their Prom Photos (Spoiler Alert: Young Jennifer Aniston Is Adorable) Jeremy Renner[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]Take a Look at 28 Celebs in Their Prom Photos (Spoiler Alert: Young Jennifer Aniston Is Adorable) Lady Gaga me të kaltër[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]Take a Look at 28 Celebs in Their Prom Photos (Spoiler Alert: Young Jennifer Aniston Is Adorable) Jennifer Aniston[/caption]

*Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.