Nën lupën e Stela Sallakut

Poetja që vishet me Prada

Poetja që vishet me Prada

Që nga rrethi i kuq, i cili bëri bujë vjet nëpër koleksionet e Milanos, e deri tek kepucët, poetja Amanda Gorman ndriçoi dje në ditën e inaugurimit të presidentit të ri amerikan. Shumica e personazheve dhe lidereve kishin zgjedhur veshje nga dizajner amerikanë ose latinë (Gabriella Hearst, Ralph Lauren, Markarian, Alexandra O'Neill etj.

Poetja që vishet me Prada

Ndryshe nga të tjerët, Amanda ishte e veshur tërësisht me Prada. Jo rastësisht, por sepse zonjusha Gorman tha për Vogue se e çmon shumë krijimtarinë dhe pozicionin e dizajneres.

Poetja që vishet me Prada

Xhaketa e verdhë limoni harmonizohej bukur me këmishën e bardhë, aksesorët e floririt dhe unazën e madhe. Amanda solli diellin ditën e djeshme me ngjyrat e ëmbla. Dhe sipas meje ishte e veshura me mirë!