Nën lupën e Stela Sallakut

Pas këpucëve balerina, këto këpucë janë investimi i duhur i dimrit

Pas këpucëve balerina, këto këpucë janë investimi

Në çfarë këpucësh duhet të investoj këtë dimër? Nëse tendencat e modës duket se po rikthehen në elementët e gardërobës kapsulë në këtë vit 2020, e njëjta gjë po ndodh edhe për këpucët. Një provë e dukshme është pikërisht rikthimi i mokasinave tradicionale, një stil themelor i Parisienne, ashtu si këpucët e balerinave.

Këtë vjeshtë-dimër 2020-2021, Chanel sugjeron mokasini lëkure, të cilat po kthehen në fiksimin e vërtetë të vajzave të modë. Shtëpia ofron mokasin në të gjitha format e saj: dyngjyrësh, me detaje xhevahire ose nënshkrim i mbushur me tegela. Ashtu si Loulou de Saison dhe Pernille Teisbaek, qëndrojnë tek modelet neutrale, me logo dyshe C.

Pas këpucëve balerina, këto këpucë janë investimi

Pas këpucëve balerina, këto këpucë janë investimi

Pas këpucëve balerina, këto këpucë janë investimi

Por jo vetëm Chanel, kepucët mokasini mund t’i blini kudo. Që nga ato ekonomiket, dhe deri tek firmat e mëdha. Sugjerimi i editorëve është të investoni tek një palë të mira, sepse mokasini është këpucë që nuk ikën nga moda. Kombinojeni alla Michael Jackson me çorape, për një look të guximshëm. Ose me fustane të bukura tyli dhe geta, si Jodie Comer për Vogue.

Pas këpucëve balerina, këto këpucë janë investimi

Pas këpucëve balerina, këto këpucë janë investimi

Pas këpucëve balerina, këto këpucë janë investimi

Pas këpucëve balerina, këto këpucë janë investimi

Pas këpucëve balerina, këto këpucë janë investimi

*Tiranapost.al.