Nën lupën e Stela Sallakut

Ju prezantojmë me stilin e Zonjës së re në Shtëpinë e Bardhë

Ju prezantojmë me stilin e Zonjës së re në

Ndoqa mbrëmë fjalimin prezantues të familjes presidenciale Biden si dhe ai i Kamala Harris.

Ju prezantojmë me stilin e Zonjës së re në

Sytë më ngelën tek fustani i dizajnuar nga Oscar de la Renta për Jill Biden. Mu duk si homazh për stilin e ish Zonjës së Parë, Jackie Kennedy, e cila ka veshur gjithashtu fustanin ngjyrë pjeshkë po nga Oscar de la Renta. Oscar ka dizenjuar dhe veshje të Nancy Regan dhe Hillary Clinton.

Ju prezantojmë me stilin e Zonjës së re në

Duket se stili i Zonjave të Para po bëhet gjithnjë e më i sofistikuar e fashioniste, edhe Melania Trump sapo shkeli në Shtëpinë e Bardhë ndryshoi tërësisht gardërobën. Nga fustanet me rripa tek dizajnet franceze me kapelë e pallto të bukura.

Jill Biden i zgjedh me kujdes nuancat e veshjeve, preferon jeshile emerald, bojëqiell dhe blu. Ndonjëherë edhe të kuqe, nude ose të zeza.

Ju prezantojmë me stilin e Zonjës së re në

Ju prezantojmë me stilin e Zonjës së re në

Ju prezantojmë me stilin e Zonjës së re në

Jackie preferonte kostumet e leshta Chanel, jam kurioze të shoh nëse Jill do zgjedhë dizajne pariziene në të ardhmen.

Ju prezantojmë me stilin e Zonjës së re në

Ju prezantojmë me stilin e Zonjës së re në