Nën lupën e Stela Sallakut

I keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin e saj dhe ngelesh gojëhapur

I keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin e

Ariana Fejzullahu ka një llogari në Instagram për t’ia patur zili. Mund ta gjesh veten për disa minuta të tëra duke kaluar nga një foto në tjetrën për të kundruar detajet. Ka çanta të vogla, veshje xhins, satin dhe kostume t? bukura. Ka shumë shije si dhe duket elegante me kombinimet bardhezi.

I keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin e

Po të mos e dish që është mami e katër fëmijëve, nuk do ta kuptosh dot nga fotot e Instagramit. Duket që e mban mjaft mirë veten, si dhe kujdeset që çdo veshje t’ia tregojë linjat elegante.

I keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin e

Kur vesh këmishë dhe pantallona xhins duket si në universitet. Shton dhe detaje çantash kashte që e bëjnë look-un në tërësi të duket me stil.

I keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin e

Ariana nuk vishet vetem vetë bukur. Kombinon bukur dhe me stil edhe bebat e saj. Me kostum Calvin Klein, gjysëm turban dhe këpucë të bukura.

I keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin e

“The fashion design book” (“Libri i fashion design”), sqaron me detaje rëndësinë e aksesorëve. Nëse do të njohësh stilin e dikujt, thuhet aty, shihi çantën dhe këpucët.” Ariana duket që preferon ta mbajë veshjen neutrale dhe i jep rëndësi çantës Chloè Nile Small Bracelet Crossbody. Sado e thjeshtë ose sado pak të ketë kushtuar veshje n? tërësi, thuhet se nëse e kombinon me çantën cilësore, e gjithë veshja duket 10.000 dollarëshe.

I keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin e

Arjana duket se është fanse e printeve të ngarkuara, që nga kuadratet, lulet dyngjyrëshe e vijat. I kushton një kohë të mirë përzgjedhjes së tyre, sepse jo të gjitha printet të tregojnë bukur.

I keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin e

Kur vijat janë horizontale duhet të përdorësh rrip në mes nëse veshja nuk ka prerje në bel. Ose kuadratet e mëdha të tregojnë më të shkurtër. Një gjë të fundit, bravo Ariana që edhe pse mami me shumë fëmijë, ke plot dëshirë për jetën e modën.

I keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin eI keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin eI keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin eI keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin eI keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin eI keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin eI keni parë veshjet e Arianës? Një scroll në Instagramin e