Nën lupën e Stela Sallakut

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Kur dëgjova fillimisht për serialin ‘’Killing Eve’’,më bëri përshhtypje që nga titulli i pazakontë. Në fakt ende sot nuk e kam parë serialin, por di përmendësh secilën nga veshjet e Villanelle (Jodie Comer). Madje di dhe në cilin episod është veshur secila.

U cilësua nga revistat më prestigjioze të modës, se Villanelle ishte Carrie Bradshaw e 2020-s. Stili i saj u kopjua menjëherë pas serialit Sex and the City. Villanelle është ndryshe nga Carrie. Ndërthur stilin mashkullor me detaje femërore. Si kostumi bezhë me jakë me lule rozë. Ose pizhamet rozë me flokë të lidhur çrregullt.

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Jodie Comer, aktorja që luan Villanelle, duket se ka gjetur veten tek gardëroba e personazhit. Përshatet mjaft mirë me kostumet me çizme, fustanet aspak të zakonshme, make-up dhe flokë.

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Momenti i saj në Hollandë, ku i thotë “fashionistes”, “jo, patjetër që s’mund të më bësh foto. Bëj jetë të vërtetë dhe jo jetë Instagrami”, ka qenë thënia më e shpërndarë në rrjete sociale. Villanelle ka veshur këmishë rozë pizhamesh dhe fund fuchsia kombinuar me vathë të mëdhenj.

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Ja dhe një mënyrë krejt origjinale për të kombinuar një këmishë me pika.

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Pasi të keni parë veshjet, jam e sigurt se do doni të huazoni ndonjë kombinim. Në fund të fundit, kemi një Carrie Bradshaw tjetër në 2020-tën.

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle

Carrie Bradshaw e 2020-tës quhet Villanelle