MY TIRANA

Elhaida Dani nga retë e Tajvanit tek Reja sonte në Tiranë

Elhaida Dani nga retë e Tajvanit tek Reja sonte në Tiranë

Udhëtimi i fundit në Instagramin e Elhaida Danit, që tashmë me artin dhe këngët e saj është nga një cep i globit në tjetrin, ka qenë në Tajvan, ku ka postuar një foto nga avioni mes reve, ndërsa sot paralamëron se në orën 21:00 nuk do të jetë mes reve në fakt por në shtëpi. Por tek një re, tek Reja në Tiranë.

Elhaida Dani nga retë e Tajvanit tek Reja sonte në Tiranë

Elhaida Dani nga retë e Tajvanit tek Reja sonte në Tiranë

Elhaida Dani nga retë e Tajvanit tek Reja sonte në Tiranë

View this post on Instagram

A post shared by Elhaida (@elhaidadani93)

Bashkia Tiranë me 'Tirana is Open' ka bërë shumë aktivitete, ka shumë emra të muzikës dhe artit, si gjithmonë qëllimi i artit është të energjizojë njerëzit dhe qytetarët dhe sonte është momenti i Elhaidës dhe kush e pëlqen këngëtaren që janë shumë në fakt, dhe sidomos romantikët, mund të shkojnë sonte në orën 21:00 tek Reja, ku ajo i ka ftuar.

Elhaida Dani nga retë e Tajvanit tek Reja sonte në Tiranë

*Tiranapost.al.