Moti

Rikthehet dëbora në Dardhë, kalimi vijon pa probleme

Rikthehet dëbora në Dardhë, kalimi vijon pa probleme

Marsi ka nisur me dëborë në Dardhë të Korçës, në lartësitë 1400 m mbi nivelin e detit.

Aktualisht trashësia e dëborës ka shkuar deri në 5 centimetra në aksin e Dardhës. Megjithatë vijon pa probleme qarkullimi i automjeteve.

Puna për pastrim dhe kriposjen ka vazhduar gjatë natës dhe mëngjesit të sotëm, ku edhe reshjet janë ndërprerë.