Moti

Pogradeci dhe aksi nacional mbulohen nga mjegulla

Pogradeci dhe aksi nacional mbulohen nga mjegulla

Një mjegull e dendur ka përfshirë qytetin e Pogradecit dhe aksin nacional që e lidh me kryeqytetin. Mjegulla ka ulur vizibilitetin dhe e ka bërë tejet të vështirë qarkullimin. Për pasojë autoritet kanë apeluar për kujdes dhe kanë këshilluar drejtuesit e automjeteve që të qarkullojnë me shpejtësi të reduktuar.

https://www.instagram.com/p/CK101BrqwzW/?utm_source=ig_web_copy_link

tiranapost.al