Moti

Breshëri zbardh Shkodrën

Breshëri zbardh Shkodrën

Breshëri si borë ka rënë përgjatë gjithë natës në Shkodër dhe qyteti është zgjuar i zbardhur. Mediat kanë shpërndarë disa foto nga rrugët e ngrira nëpër qytet dhe rrugicat, ku kokrrat e breshërit kanë krijuar akull.

Breshëri zbardh Shkodrën

Breshëri zbardh Shkodrën

Temperaturat janë ulur ditët e fundit kudo në vend dhe për sot e nesër parashikohet të ketë vranësira dhe reshje. Mot i pazakontë për 15-ditëshin e fundit të pranverës.