Modë

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga Milan Fashion Week

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Java e Modës në Milano mbyllet sot dhe shumica e prezantimeve u bënë në mënyrë virtuale për shkak të pandemisë së koronavirusit. Pranvera po mbërrin dhe modelet e shfaqura përshtaten më së miri me stinën. Nga xhaketat e lehta, tek atletet dhe syzet e diellit, xhinset dhe bluzat e lehta, në Milan Fashion Week nuk pamë më çizme bore, pallto të stilit Puffer apo Xhup të fryrë. Por as Joggers.

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Milanezët zgjodhën xhinse të derdhura dhe stili tub, dhe po frymëzojnë ata që ende janë të pasigurtë se çfarë duan të veshin për tu dukur me stil këtë sezon të ri. Cilëndo të zgjidhni, mos harroni maskën.

Më poshtë keni pesë milanezë që frymëzojnë për veshjet e pranverës.

Off-Duty Dark Wash

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Well Dressed and Distressed

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

That ’70s Jean

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

No Time to Waist

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Rock a Relaxed Fit

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

Xhinse dhe jo Joggers. Pesë veshje pranverore të frymëzuara nga

*Tiranapost.al.