Modë

Video/ Koleksioni i fundit i Virgil Abloh prezantohet në Javën e Modës në Paris nga Louis Vuitton

Video/ Koleksioni i fundit i Virgil Abloh prezantohet në Javën e
Louis Vuitton këtë javë prezantoi koleksionin e fundit të Virgil Abloh, drejtorit të parë kreativ afrikano-amerikan të shtëpisë së modës.

Abloh vdiq në nëntor pas një beteje dyvjeçare me kancerin, duke shkaktuar tronditje dhe pikëllim në botën e modës dhe shumë më gjerë.

Një nga thëniet e tij të famshme "Jeta është aq e shkurtër sa nuk mund të presësh as një ditë" u përfshi në shfaqjen e Louis Vuitton.

Shfaqja u organizua me një dhomë gjumi, shkallë, trampolinë dhe oxhak për tymosje në pistën qendrore të Parisit, duke krijuar imazhe nostalgjike që rikujtojnë fëmijërinë e Abloh dhe duke pasqyruar tema që përcaktuan karrierën e tij në ‘Louis Vuitton’.

Video/ Koleksioni i fundit i Virgil Abloh prezantohet në Javën e

Shfaqja e pistës filloi me modele-akrobate që kërcenin vazhdimisht në një trampolinë të fshehur dhe u ngjitën në një shkallë ngjitëse. Ndërkohë, veshët e mëdhenj me majë në kapele të ngjashme me Batman-in risollën pëlqimet e fëmijërisë së Abloh-it, ashtu si printimet në stilin e grafitit.

Video/ Koleksioni i fundit i Virgil Abloh prezantohet në Javën e

Kostumet e lirshme, shpesh të gjata përcaktuan pjesën më të madhe të veshjeve. Pavarësisht nostalgjisë, dizajnet kishin një aspekt tipik agresiv nga bashkëpunëtori i dikurshëm i Kanye West.

Video/ Koleksioni i fundit i Virgil Abloh prezantohet në Javën e