Modë

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës në Paris dhe sjell një version të ri të fustaneve seksi

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës

Për herë të parë Victoria Beckham ka qenë pjesë e Javës së Modës në Paris. Modelet e saj janë ngjitur në pasarelë. Pjesë e grupit ishte edhe supermodelja Bella Hadid. Ajo mbante veshur një nga fustanet seksi të koleksionit Vjeshtë-Dimër 2023.

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës

Victoria u shpreh se klientja dëshiron atë që edhe ajo vetë do të donte. “Një fustan seksi që të jetë i lehtë për t`u veshur”,tha Beckham.

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës

Kurse në rresht të parë ishte ulur gjithë familja. Po, po edhe djali i madh Brooklyn me bashkëshorten Nicola Peltz. Duket se hatërmbetjet jane sheshuar.

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës

Victoria Beckham bën shfaqjen e parë në Javën e Modës

Tiranapost.al