Modë

Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq të çuditshme

Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq

Revista Glamour dhe Mirror Online kanë shpallur veshjet më të mira të Billboard Music Aëards që u mbajt dje.

Ty mbase do të të duken të çuditshme e të ekzagjeruara disa prej tyre, por janë pjesë e listës së më të mirave.

Mes tyre po, është edhe Sia, fotoja e së cilës e mbuluar totalisht, po bën xhiron e rrjetit.

Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq
Alicia Keys
Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq
Sheila. E
Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq
Nichole Richie
Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq
Kelly Clarkson
Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq
Sia
Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq
Billie Eilish
Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq
Jane Lynch
Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq
Swae Lee
Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq
Julia Michaels
Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq
Lil Nas X
Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq
Brandy
Veshjet më të mira të Billboard Music Awards janë kaq

*Burimi Glamour