Modë

Trendin që na e rikujton Lori me siguri e keni në dollap (por e keni harruar)

Trendin që na e rikujton Lori me siguri e keni në dollap (por e keni

Karantina bëri që t’i ktheheshim veshjeve bazike, kompleteve sportive dhe atleteve.

Me normalitetit të ri dhe mundësisë për të dalë në lokale e restorante, disa nga trendet e karantinës vazhdojnë.

Ndërsa Lori Hoxha riktheu në vëmendje një aksesor që është zëvendësuar nga vera e kaluar me modele të tjera: shapkat me një gisht.

Trendin që na e rikujton Lori me siguri e keni në dollap (por e keni

Nga ato të thjeshtat, klasiket e dikurshme, por që kur i sjell në vëmendje blogerja marrin një tjetër kuptim.

Trendin që na e rikujton Lori me siguri e keni në dollap (por e keni

Për disa ditë, Lori ka zgjedhur këto shapka të thjeshta dhe që mund t’i gjejmë të gjithë, për të shijuar ndonjë kafe apo për të shkuar në trajtime bukurie, gjithmonë gjatë kohës së paradites pasi janë shumë komode.

Trendin që na e rikujton Lori me siguri e keni në dollap (por e keni

Me siguri një palë shapka të tilla i keni në dollap, por i keni harruar. Është koha t’i nxirrni!

Trendin që na e rikujton Lori me siguri e keni në dollap (por e keni