Modë

Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes

Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes

Pavarësisht se në kushte të vështira dhe vipat u shfaqën me video e Zoom nga shtëpia, Golden Globes e pati edhe një tapet të kuq. Dhe nuk ishte e vështirë ta zbuloje trendin, sikur vipat ta kishin bërë më fjalë: supet jashtë. Dikush njërin, dikush të dy supet jashtë e rëndësishme është që tendenca e këtij viti nuk fshihej tek ngjyra, por tek modeli.

Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Rosie Perez
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Catherine Zeta-Jones
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Salma Hayek
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Elle Fanning
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Kate Hudson
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Regina King
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Tiffany Haddish
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Kyra Sedwick
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Angela Basset
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Margot Robbie
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Zuri Hall
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Sarah Hayland
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Amanda Seyfried
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Andra Day
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Kaley Couco
Trendi që zbuloi tapeti i kuq i Golden Globes
Sofia Carson

Nëse do të jetonim në një vit normal, do të frymëzoheshim për fustanet e mbrëmjeve të maturës, festave dhe dasmave, që duket se do duhet të presin deri 2022-shin.