Modë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë pjesë të ekspozuara, por me finesë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Pas një viti me punë në shtëpi, me mbledhje në zoom, dhe biseda me miq në ekranet e telefonit, është koha që të tregoni veten përtej 'ekranit'. Vaksinimi dhe masat e lehtësuara tashmë lejojnë daljet, uljet në kafene, restorante dhe evente, ndonëse në respekt të distancës. E duket se këtë verë do të ekspozojmë më shumë këmbët, krahët, dhe pjesën e shpinës.

Shumë marka të njohura si Christopher Esber, Sir, Isa Boulder apo Aje janë fokusuar këtë sezon veror në ekspozimin e pjesëve të trupit, por në një mënyrë klasike. Trendi në fakt u shfaq që vitin e kaluar por këtë sezon me më shumë mundësi për dalje në shoqëri, ka edhe më shumë mënyra për të pranuar këtë stil ku gratë duket se do tregojnë anën e tyre më femërore. Nga fustanet, tek bluzat dhe fundet, detajet janë më në fokus së kurrë më parë.

Shih më poshtë modelet e publikuar në Vogue.

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

Trendi i veshjeve për këtë verë: Më shumë

*Tiranapost.al