Modë

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra neonë

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Për adhuruesit e bizhuterive ky është sezoni më i mirë ku mund të vendosni ndoshta dhe dy tre aksesorë mbi njëri- tjetrin dhe askush të mos ju kritikojë, përkundrazi. Këtë sezon, dizajnerët kanë sugjeruar shumë mënyra se si të dukeni modernë dhe të kompletuar, sidomos për ata që kanë një stil të thjeshtë apo minimalist të veshjes dhe e kompletojnë me aksesorë.

Dhe ngjyra e bizhuterive është ajo që do ketë më shumë rëndësi. Chanel, Versace shfaqin stilin e varëseve me ngjyrë neoni, ndërsa Valentino eksperimenton më shumë tek vathët. Varëset e personalizuara me emra, gërme, apo dhe shenja horoskopi do jenë gjithashtu një must në këtë verë.

Christian Dior, Coach, Schiaparelli fokusohen tek dekoret, si krjimi i aksesorëve me zogj, lule apo yje me shkëlqim.

Disa modele dhe sugjerime:

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

Trendi i bizhuterive pranverë-verë: Të ngarkuara dhe me ngjyra

*Tiranapost.al