Modë

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e ardhshëm!

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

Pasarelat e modës për trendet Vjeshtë/Dimër 2020-2021 nisën në shkurt, pak para se thuajse e gjithë Europa të kalonte në karantinë, për shkak të pandemisë.

Që nga koha kur u prezantuan këto koleksione, jo vetëm që industria e modës u përball me ndryshime të mëdha, por njëkohësisht mënyra sesi ne vishemi ka ndryshuar në mënyrë drastike.

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

Sezoni ishte i ndarë në kategori: njëra anë me shumë fantazi, me dizajne ekstravagante dhe ana tjetër që vazhdonte të tregonte vëmendje për veshjet e përditshëm.

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

Dhe ndërsa duket se do të shpenzojmë më shumë kohë vetëm në punë ose brenda shtëpisë, sesa nëpër festa, prioritet është që t’i kushtoni më shumë rëndësi veshjeve komforte. Por kjo nuk do të thotë që të hiqni dorë nga moda, mund ta ndiqni pa shpenzuar buxhet, duke u bërë krijuese me ato që ndodhen në gardërobën tuaj.

Ndërkohë këto janë trendet që duhet të dini për 6-muajshin e ardhshëm:

1.Xhaketa me rrip në mes

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

2.Fustanet që iu vijnë pas trupit

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

3.Pelerina

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

4.Jakat që tërheqin vëmendjen

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

5.Veshjet me kuadrate, por me ngjyra

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

6.Thekët

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

7.Jelekët e thurur

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

8.Palltot e lëkurës

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

9.Kombinimi i dy veshjeve prej lëkure

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

10.Pulovrat festive

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

11.E kuqja

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

12.Kostumet me fund

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

13.Mëngët që tërheqin vëmendjen

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

14.Çizmet sipër gjurit

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

15.Çizmet e rënda (me gomë të trashë)

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

16.Çizmet e ‘kalorësve’

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

17.Zinxhirët

Trendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt eTrendet e veshjeve që duhet t’i dimë për 6 muajt e

/Burimi WhoWhatWear