Modë

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit të Kanës

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Festivali i Kanës ka nisur zyrtarisht mbrëmë! Ky është një lajm i mirë për të gjithë të dashuruarit pas modës. Nga dje 17 maj e deri në 28 maj, për çdo mbrëmje vipat do të parakalojnë në tapetin e kuq. Ky është një nga eventet më të rëndësishëm jo vetëm në botën e kinematografisë, por edhe atë të modës. Është pak a shumë si një sfilatë e përditshme nga ku mund të frymëzohesh dhe të kuptosh edhe tendencat e modës. Yjet e Hollivudit udhëtojnë në Kanë dhe pozojnë përpara qindar aparatëve, deri për në hyrjen drejt festivalit.

Cilat janë të veshurat më bukur të natës së parë?

Vogue i ka renditur.

Rebecca Hall

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Deepika Padukone

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Julianne Moore

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Lori Harvey

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Lashana Lynch

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Eva Longoria

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Agathe Rousselle

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Eye Haidara

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Didi Stone

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Caroline Daur

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Deepika Padukone dhe Noomi Rapace

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit

Rebecca Hall

Të veshurat më bukur në ditën e parë të Festivalit