Modë

Të famshmit nuk e heqin maskën. Po ti?

Të famshmit nuk e heqin maskën. Po ti?

Mbase nga frika, nga kujdesi, nga respektimi i masave, por qoftë edhe për të dhënë një shembull të mirë, të famshmit po shfaqen gjithmonë e më shumë me maska.

Të famshmit nuk e heqin maskën. Po ti?

Të famshmit nuk e heqin maskën. Po ti?

Të famshmit nuk e heqin maskën. Po ti?

Që nga Sylvester Stallone që festoi me maskë ditëlindjen e vajzës, tek Camilla Morrone që drekoi me mamanë e saj, Hailey Bieber që zbriti nga avioni, Lily Collins që bëri pazarin, Ariel Winter që nxori qenin shëtitje, apo edhe Kate Hudson që shkoi në plazh, të gjithë u shfaqën këtë fundjavë me maskë.

Të famshmit nuk e heqin maskën. Po ti?

Të famshmit nuk e heqin maskën. Po ti?

Të famshmit nuk e heqin maskën. Po ti?

Jo vetëm në ambiente të mbyllura, edhe në rrugë të gjithë e mbajtën maskën si mënyrë mbrojtjeje dhe sigurisht si aksesor.

Po ti po e mban dot?