Modë

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Ashtu si çantat, këpucët dhe bizhuteritë edhe syzet e diellit janë një aksesor i rëndësishëm, sidomos në pranverë-verë. Po sigurisht që nuk janë vetëm për diellin. Janë edhe për të parë lirisht çfarë do e për të reaguar lirisht ndaj kujtdo. Janë një mënyrë për t`i bërë “block” diellit dhe armiqve apo të padëshiruarve.

Ka nga ata që kanë një sirtar plot e që i kombinojnë me veshjet. Ka nga ata që i ndryshojnë çdo sezon e të tjerë që I mbajnë me vite, duke qenë besnikë të të njëjtit model.

Në cilindo grup që bën pjesë, hidhi një sy disa modeleve të sugjeruara nga ekspertët e modës!

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi

Syzet ideale për t`i bërë ‘block’ armiqve dhe diellit

Linku për porosi