Modë

Si u veshën yjet në sfilatën e Dolce & Gabbana-s

Si u veshën yjet në sfilatën e Dolce & Gabbana-s

Dolce & Gabbana prezantoi sfilatën e këtij sezoni dhe mblodhi disa nga vajzat dhe gratë më të famshme e simpatike të ekranit.

Si u veshën yjet në sfilatën e Dolce & Gabbana-s

Si u veshën yjet në sfilatën e Dolce & Gabbana-s

Nga Drew Barrymore, tek Helen Mirren, Sharon Stone, Mariah Carey, Emma Roberts e deri tek Kris Jenner.

Si u veshën yjet në sfilatën e Dolce & Gabbana-s

Mes të pranishmeve ishte edhe Vanessa Bryant me vajzën e saj Natalia.

Ngjyrat e theksuara dhe dizajnet me lule mbizotëronin.