Modë

Si të krijojmë kombinime me stil me xhinse që mund t’i keni në gardërobë

Si të krijojmë kombinime me stil me xhinse që mund t’i keni

Xhinset nuk mungojnë në gardërobën e asnjë vajze pasi mund të vishen në mënyra nga më të ndryshmet e të krijojnë pamje elegante dhe me shumë stil.

Mund të vishen me atlete, çizme dhe taka, i përshtaten tipave sportivë dhe atyre më me klas, prandaj nuk mund të heqim dorë nga ato.

Pasi të lexoni këtë artikull me siguri do të vraponi të provoni kombinime të ndryshme me xhinset që mund të keni në dollap.

1.Xhaketë me xhinse të lirshme të grisura

Si të krijojmë kombinime me stil me xhinse që mund t’i keni

2.Provojini ato shoqëruar me ngjyra të forta

Si të krijojmë kombinime me stil me xhinse që mund t’i keni

3. Me një këmishë të thjeshtë nuk mund të gaboni asnjëherë

Si të krijojmë kombinime me stil me xhinse që mund t’i keni

4. Neutralizoni ngjyrat

Si të krijojmë kombinime me stil me xhinse që mund t’i keni

5. Mos u kufizoni vetëm në ngjyrën blu

Si të krijojmë kombinime me stil me xhinse që mund t’i keni

6. Xhinset vishen në çdo orë

Si të krijojmë kombinime me stil me xhinse që mund t’i keni

Tiranapost.al